Good2b – Feestdagen in Haute Couture

Feestdagen in Haute Couture bij CECILE, nieuwsbericht van Good2b

Met de feestdagen in een exclusieve creatie verschijnen? Voormalig model Margot Boekee verkoopt via haar webwinkel www.cecilesdesign.com – CecilesDesign.com al enkele jaren luxe merk- en designerkleding voor vrouwen. Ze begon met de verkoop van haar ‘catwalk-kleding’ op Marktplaats. Dat liep zo goed, dat ze haar eigen online-winkel startte. Via haar oude connecties kan ze bijzondere stukken Margot Good2binkopen, vaak goedkoper dan in een reguliere winkel.

Op de website is fashion te vinden van topontwerpers als Roberto Cavalli, Chloe, Miu Miu en Diane von Fürstenberg. Alle kleding is nieuw en varieert van maat 34 tot en met 44. Van deze kleding is vaak maar één stuk op voorraad waardoor de kans klein is dat je er een tweede van ziet. Er is ook gala- en gelegenheidskleding, plus accessoires zoals schoenen, tassen en sieraden.

Speciaal voor de bezoekers van good2b biedt nu 10% extra korting bovenop al sterk gereduceerde prijzen. Vermeld daarvoor ‘good2b’ bij je bestelling.

Nieuwsarchief

Ex-model dankt eigen winkel aan marktplaats

Ex-model dankt eigen winkel aan Marktplaats. Financieel Dagblad, Geplaatst door Kristian van Tuil. Lees verder


CECILE verkoopt kleding via internet

Wat begon als hobby voor ‘erbij’ is uitgegroeid tot een situatie waarin hobby mijn werk is geworden. Ik geniet ervan als een klant enthousiast is met haar aankopen en dit met mij deelt. Lees verder


Good2b – Feestdagen in Haute Couture

Feestdagen in Haute Couture bij CECILE, nieuwsbericht van Good2bLees verder


Personal Shopping is de sleutel tot succes

CECILE is de afgelopen jaren veelvuldig in het nieuws geweest. In landelijke en regionale kranten en zelfs op het NOS journaal. Lees verder


Ex-model dankt eigen winkel aan Marktplaats

Ex-model dankt eigen winkel aan Marktplaats
Verkopen via Marktplaats, Lees verder