Over Cecile

Voorwoord: De liefde voor kleding is er altijd al geweest, evenals het oog voor stijlen en combinaties. Via kleding draagt men zijn of haar persoonlijkheid uit, het is dan ook heel belangrijk dat je kleding uitkiest die bij je past en flatteert. Als ik een dame voor het eerst ontmoet, dan zie ik precies wat bij die persoon past en staat. Vele dames heb ik dan ook geholpen om hun eigen persoonlijke kledingstijl te vinden, welke de uitstraling geeft die ze altijd al voor ogen hadden. Een dame kan heel verrukt, opgetogen en blij worden van kleding, men zegt altijd dat mijn kleding aanbod net een snoepwinkel is, ze kunnen niet kiezen en worden zo blij als een kind … Een dame die vol zelfvertrouwen en intens geluk vertrekt met een tas vol kleding dat is de kroon op mijn werk.

Al op jonge leeftijd ben ik in de mode beland, waarna ik jarenlang als model en mannequin heb gewerkt. Mijn favoriet waren de shows voor gala en bruidskleding. Ik werd blij van de prachtige materialen, de mooie snit en bewerking, vaak voorzien van de meest prachtige pailletten. Ik zorgde dan ook dat ik de jurk compleet tot zijn recht liet komen, door deze op z’n mooist te showen.Vaak was er een gelegenheid om iets voor een lage prijs aan te schaffen of mee te nemen, ik verzamelde hierdoor een complete walk-in kledingkast. Elk item was uniek en had zijn eigen herinnering. Later ben ik als manager op een modellenbureau gaan werken, iets wat mij veel vreugde en voldoening gaf. Toen deze functie op een andere manier werd ingevuld, waardoor het voor mij niet langer interessant was, kwam ik weer thuis te zitten.

Mijn zoon was in die tijd 3 jaar en ik zocht iets wat ik goed kon combineren met de opvoeding van mijn kind. In de tussentijd verkocht ik wat designer items uit mijn eigen, inmiddels uitpuilende kledingkast op gratis sites. Dit bleek zo’n groot succes dat ik binnen de kortste keren door mijn eigen items heen was en nieuwe unieke kleding moest gaan inkopen. Door mijn contacten in de mode wereld en mijn goede kijk op kwaliteit en stijl was dit geen probleem. Ik had heel veel vreugde in het werken met kleding en een klantenkring die enthousiast en verrukt was met de nieuwe kledingaanwinsten. Ik besloot om van mijn hobby mijn werk te maken. Al snel bleek dat ik niet alleen goed kon verkopen, maar dat ik ook feilloos aanvoelde met wat voor kledingstukken ik iemand blij kon maken, zodra een dame de drempel overliep. Daarom heb ik vervolgens verschillende cursussen gedaan, zodat ik dit talent kon uitbuiten, en de klant een nog beter advies op maat kon geven. We zijn inmiddels 12 jaar verder en ik doe dit werk nog steeds met veel passie en vreugde.