Mix & match online

Indien de gratis personal shopping service niet uw voorkeur heeft, maar u wel graag een snel en persoonlijk online advies wenst, dan is dat ook mogelijk bij CECILE. Na kort overleg, waarbij u mij op de hoogte heeft gebracht van uw persoonlijke gegevens en wensen, ga ik voor u online aan de slag ! Deze service is gratis en er is geen minimaal te spenderen bedrag of een afname van een aantal stuks vereist. Laagdrempelig, exclusief, tijdloos, persoonlijk en betaalbaar !

Combinaties

Ik zoek voor u een aantal kledingopties en/of combinaties uit, waarna ik u een passend en persoonlijk aanbod doe. Eventueel kan ik dit kledingaanbod direct online voor u uitbreiden met items die net binnen zijn gekomen en nog niet op de site zijn geplaatst. Ik kan voor u online passende accessoires uitzoeken, zoals schoenen, sieraden, sjaals, tassen of overige accessoires. Deze bied ik u dan vrijblijvend aan, waarna u de keuze maakt ! Op deze manier kan ik u persoonlijk adviseren over de manier waarop een kledingstuk valt of staat en hoe de maat valt. Een Italiaanse snit en maat is tenslotte geheel verschillend van een Duitse maat en snit. Geen maat is tegenwoordig meer hetzelfde, een kledingstuk kan kleiner of groter uitvallen of een beperking wat betreft de buste maat hebben.

Kleuren

Kleuren kunnen anders uitvallen dan op de foto en sommige kledingstukken kunnen zowel formeel als informeel gedragen worden met de juiste combinaties. Via de Mix en Match service kan ik u direct verschillende keuzes en stijlen aanbieden, wellicht ook stijlen, die goed bij u passen en staan, maar waar u zelf nooit aan zou hebben gedacht ! Op deze manier bent u weinig tijd en geld kwijt en krijgt u toch het persoonlijk en professioneel advies wat u bij een exclusieve boetiek zou mogen verwachten. De mix en match service past ideaal in ons tijdsbeeld, waarin we onze tijd optimaal willen gebruiken om tot een perfect resultaat te komen.