tijdloos en betaalbaar

tijdloos en betaalbaar

De unieke stukken van CECILE zijn tijdloos. U koopt niet de laatste mode of mode gril, welke vaak slecht van kwaliteit of peperduur is. Dat laatste is slechts een mogelijkheid voor ‘the happy few’. U koopt exclusieve merk- en designerkleding, waarvan het jaartal niet te schatten is. Dat is ook niet van belang, want het is tijdloos en betaalbaar. Het item straalt de kwaliteit en de klasse uit die de ontwerper of het merk ermee bedoelt heeft. De stoffen en materialen die zijn gebruikt, zijn vaak van de allerhoogste kwaliteit en de kleding ademt vrouwelijkheid en klasse uit.

uniek in uw kast

Exclusieve kleding die u flatteert en doet stralen, dat is van elke tijd ! Elke vrouw droomt van minstens 1 uniek designer stuk of label in haar kast. Dit ene stuk kunt u uitbreiden met meer designer stuks door de aantrekkelijke prijzen. Deze designerstukken zijn dan weer te combineren met een trendy kledingstuk of accessoire van een goedkoper merk. Op deze manier kunt u mixen en matchen en houdt u het tijdloos en betaalbaar. U wilt toch ook liever uniek zijn, dan op een gelegenheid verschijnen waar ieder hetzelfde soort jurkje draagt van een populair modeketen ?

more for less

U zult vele complimenten ontvangen en men zal gissen waar u dit unieke item heeft gekocht. Tevens is het bekend dat de mode telkens terugkeert. Als voorbeeld neem ik de populaire ‘Marine’ of ‘Military’ look die wel om de twee jaar als HOT en NIEUW op de catwalk verschijnt ….of de overknee laarzen die om de zoveel jaar weer zijn terugkeer aankondigt. De aanschaf van enkele van deze stuks zal met de tijd uitbetaald worden en als u koopt bij CECILE, dan hoeft die aanschaf niet direct een enorme aanslag te zijn op uw portemonnee !