unieke popup fashion

Bij CECILE kunt u terecht voor exclusieve merk- en designerkleding. De kleding wordt met de grootste zorg uitgezocht. CECILE werkt met verschillende inkoopkanalen die veelal in het buitenland de stukken inkopen. Deze inkoopkanalen kopen verschillende partijen in. Daar zoekt CECILE al vele jaren de pareltjes uit. Zij kiest voor enkele stuks, veelal uit het hogere segment. Deze biedt zij voor aantrekkelijke prijzen aan op een unieke popup fashion wijze. Door deze manier van inkopen, waarbij CECILE rekening houdt met de voorkeur en maten van haar klanten, kan zij aan de klant een aanbod leveren van unieke en tijdloze stukken.

Bekijk onze collectie op The Next Closet 
en nog veel meer prachtige items op Marktplaats

Geen tweede

Deze stukken zijn veelal niet gedistribueerd op de Nederlandse markt. Daarom is de kans zeer groot dat u er geen tweede van zult tegenkomen. U heeft zich uitgebreid voorbereidt op een mooi feest. U bent tot in de puntjes verzorgd. U heeft bijpassende accessoires uitgezocht. Tot u er bij het entree achter komt dat er nog een tweede dame in uw creatie rondloopt ….Door uw keuze uit het assortiment van CECILE’s unieke popup fashion, loopt u gegarandeerd met een uniek stuk !. U zult vele complimentjes over uw creatie krijgen. Dit unieke designeritem van CECILE, flatteert u en staat voor kwaliteit, vrouwelijkheid en exclusiviteit.

Maten

Het aanbod van de maten varieert vanaf maat 34 tot en met maat 44. Exclusieve merk- en designerkleding, te koop via een unieke popup fashion wijze. Passende en flatterende kleding voor de betreffende gelegenheid of het specifieke aandachtspunt. Indien u een hekel heeft aan de slopende zoektocht van winkel in en winkel uit. U op zoek bent naar een mooi kledingstuk voor een bijzondere gelegenheid, die toch betaalbaar is. Of dat u nu moeite heeft met het inzicht wat u nu wel/niet mooi staat met uw maat, tint of bouw ?. Bent u op zoek naar vrouwelijke en unieke kleding, welke u flatteert en uw vormen mooi doen uitkomen ?.

Professioneel advies

Zoekt u kleding en accessoires welke aandacht schenken aan de mooie vormen van uw lichaam en wellicht wat camouflage voor de mindere vormen ?. CECILE geeft u professioneel advies hoe u dit effect kunt bereiken en hoe u stralend en zeker van uzelf kunt verschijnen op elke gelegenheid. Pop Up staat in dit geval voor ‘tijdelijk’, er is van elk item maar 1 stuk, welke tijdelijk aangeschaft kan worden. Is het item verkocht, dan is er helaas geen tweede van voorradig, noch in te kopen ! Wees er dus snel bij, voordat dit item is verkocht en er weer een volgend uniek stuk ‘op-popt’ …..